top of page
  • Forfatterens bildeLangeland

Føler du deg stadig stresset eller overveldet av ansvar og plikter?

Kanskje føler du at uansett hvor mye du gjør er det aldri nok? Det er tusen andre ting som ikke er gjort? Hjernen din er disse tingenes mest trofaste følgesvenn, og gir deg stadig klar beskjed om at du ikke strekker til for du har ikke gjort det du skulle. Kanskje våkner du om natten og tenker på alt du har å gjøre - og der ligger du, uten å gjøre noe og uten å sove og kjenner deg stadig mer stresset og sliten. Skuldrene dine er høyt hevet, kroppen har kanskje begynt å gi beskjed med «vondter» både her og der, men hva skal du gjøre med det? Du har ihvertfall ikke tid til å begynne med noen behandling eller å roe ned. Det er faktisk altfor mye å gjøre.

Kjenner du deg igjen? Da sitter du, som kanskje de fleste i dagens samfunn, fast i tidsklemmen og aner ikke hvordan du skal komme deg ut. Jeg skjønner godt at du er skeptisk til å begynne i behandling. Det tar jo enda mer tid, og kanskje vil du da også få beskjed om å roe ned? Og det har du nå slett ikke tid til. Kanskje har du allerede sett for deg at det er dette som vil skje? Du har rett i alt dette. Du har ikke tid, men har du tid til å la være?

Hvis dette er deg så blinker varsellampene. Fortsetter du på denne veien vil det ha sin pris, både for din psyke og fysikk. Jeg kan hjelpe deg å finne en bedre balanse og en måte du kan være sammen med deg selv på som funker for deg også – ikke bare for andre.


@WIX

Comments


bottom of page